Dit is Butik 9

Butik 9 is een nieuwe winkel voor de stijlvolle vrouw in de Oude Stad van Alkmaar. Het is een plek om te koesteren, een plek waar je je meteen thuis voelt. Bij Butik 9 vind je onder andere Drykorn, Malene Birger, Day Birger et Mikkelsen, Femmes du Sud, Denham, Anecdote, Amatør, Dante 6, Hunkydory en Humanoid.

Eigenaresse Angelique Schouten selecteert elk item voor Butik 9 persoonlijk en met veel aandacht. Die aandacht zie je terug in de winkel. Personal shopping, een smaakvol interieur met de mooiste spullen en die heerlijke kop koffie natuurlijk.

Butik 9
Inspirerend, eigen, subtiel, rijke materialen, smaakvol… een greep uit de woorden waar Butik 9 voor staat. Het is een fijne winkel met een team dat er alles aan doet om hun klanten zich mooier te laten voelen.

De naam Butik 9 is de Zweedse vertaling van boetiek – een kleine gespecialiseerde winkel in unieke en bijzondere producten. Nummer 9 is het huisnummer; een stukje eigendoms-herkenning.

Het zusje van Mix Collection
Haar jarenlange ervaring in de mode, haar verfijnde smaak en oog voor detail, maken Angelique een bekende naam in de modewereld. Na Mix Collection, ook in de Hekelstraat te vinden, opende ze in juni 2017 de deuren van Butik 9.

Angelique’s passie voor mode en ondernemen zijn duidelijk voelbaar. Butik 9 is de manifestatie van deze passie en biedt een plek aan unieke en wat meer exclusieve merken, veelal uit Zweden, Denemarken, Nederland en Italië. Haar eigen stijl noemt ze casual chique en dát is dan ook wat je vindt in de rekken van Butik 9.

Angelique en haar team kijken ernaar uit om in deze prachtige winkel vrouwen een stukje mooier te maken.

7.05.2017