Over Butik 9

Eigenaresse Angelique en haar team

boe·tiek ne·gen

Haar jarenlange ervaring in de mode, haar verfijnde smaak en oog voor detail, maken van Angelique een bekende naam in de modewereld. Na Mix Collection, ook in de Hekelstraat te vinden, opende ze in juni 2017 de deuren van nieuwe wereld: Butik 9.

Je vindt Butik 9 in een sfeervol pandje aan de Hekelstraat in de Oude Stad van Alkmaar. Een herenhuis uit 1632 met een karakteristieke tuitgevel. We zien je graag snel, dan zul je je vast meteen thuis voelen in onze butik.

het team

Als team vullen we elkaar aan. Hoewel sommige van ons voornamelijk bij Mix Collection (het zusje van Butik 9) staan en de ander meer als vast gezicht te herkennen is van Butik 9 houden we elkaar op de hoogte van de collectie en de wensen van de klant.

Samen met jou, zorgt ons team ervoor dat jij de winkel tevreden verlaat. Of je prijsstelt op een goed advies, of gewoon lekker wilt rondkijken in onze winkel; bij Butik 9 voel je je zéker op je gemak.

Wil je werken in ons fijne team? Bel ons dan even, of loop gewoon langs. Dan kunnen we samen kijken of er een klik is! Zien we je snel?

Follow us @butik9.alkmaar